Mercedes lacht met de pech van haar eigen F1-team: “Hopelijk deze keer minder drama”

Lewis Hamilton kan dit weekend het record van eenennegentig overwinningen van Michael Schumacher evenaren en daarom volgt een crew van Netflix het team van Mercedes.


Vorig jaar volgde de crew van de Netflix-reeks ‘Drive To Survive’ het team van Mercedes tijdens haar thuisrace in Hockenheim. Alles draaide toen rond de honderdvijfentwintigste verjaardag van Mercedes in de autosport en kosten nog moeite werden gespaard, de bolides werden van een speciaal kleurtje voorzien en het hele team was uitgedost in retro-kledij.

Het werd echter een rampzalig weekend voor de Silberpfeile, Lewis Hamilton voelde zich grieperig en op zondag zorgden de weersomstandigheden ervoor dat we een knotsgekke race te zien kregen waarbij beide Mercedessen de finishvlag niet haalden.

Dit jaar volgt Netflix Mercedes in Sochi omdat Lewis Hamilton het record van Michael Schumacher kan evenaren van meeste overwinningen in de Formule 1. Met een tweet bewijst het legendarische merk met de ster dat ze over een gezonde dosis zelfspot beschikt.


Geschreven door Tom Schots
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner SpeelgoedSpeelgoed