Mercedes: “Onze ervaring gebruiken om de titelstrijd te winnen”

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

Bij Mercedes hopen ze om net als de voorbije jaren een sterke prestatie neer te zetten in Rusland. Mercedes kan door de gridpenalty voor Verstappen mogelijk een goede zaak doen in de titelstrijd.

“Na een veeleisende en intense triple header zijn we opnieuw vol energie en klaar om er volop voor te gaan,” blikt Toto Wolff vooruit naar de komende race in Sochi.

“De laatste race in Monza was is bitterzoet. We zagen een zeer sterke performance bij Valtteri maar jammer genoeg hebben we met Lewis ook heel wat punten gemist terwijl hij het potentieel had om voor de overwinning te strijden.”

“Het is leuk om te zien dat de W12 zeer competitief is en met nog acht races te gaan is nu het moment aangebroken om onze ervaring te gebruiken en ons te focussen op de details om de titelstrijd te winnen.”

De voorbije jaren presteerde Mercedes steeds bijzonder sterk in Rusland en bij Mercedes hopen ze dan ook om optimaal te profiteren van de gridpenalty die Max Verstappen tijdens de Russische GP moet incasseren.

“We kijken er naar uit om opnieuw in Rusland te racen, het is een circuit waarop we de voorbije jaren samen met onze rijders mooie resultaten hebben neergezet,” aldus Wolff.

“We hopen dat we die goede lijn in Rusland verder kunnen doortrekken, al weten we uiteraard dat dit jaar helemaal anders is dan de voorgaande jaren. We verwachten ons opnieuw aan een intens weekend.”

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2022Kerst 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Kerst 2022Kerst 2022