Mexico staat minstens tot 2025 op de F1-kalender

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

De Formule 1 zal minstens tot 2025 in Mexico-Stad racen, zo maakten de Formule 1 en de promotoren van de race vandaag bekend. Komend weekend vindt in Mexico-Stad de GP van Mexico plaats.

In 2015 keerde de Formule 1 terug naar Mexico en dat werd zowel voor de Formule 1 als het land een groot succes. Het evenement behoorde de voorbije jaren steeds tot de absolute top wat toeschouwersaantallen betreft en leverde ook een belangrijke economische bijdrage aan het land en Mexico-Stad.

Ook de komende jaren zal er dus op het Autodromo Hermanos Rodriguez geracet worden en daar is niet alleen de Mexicaanse F1-rijder Sergio Perez blij mee maar ook F1-baas Stefano Domenicali.

“Ik ben zeer blij te kunnen aankondigen dat de Formule 1 ook de komende drie jaar in Mexico-Stad zal racen en dat dankzij een nieuwe overeenkomst,” aldus Stefano Domenicali.

“Ieder jaar wordt de race door enorm veel gepassioneerde fans bezocht en de sfeer is er ongelooflijk. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen erg opgewonden zal zijn door dit nieuws.”

Klik hier en scoor deals voor Kerstmis met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2023Kerst 2023