Sergio Perez: “Max Verstappen moet mij de overwinning in Mexico niet cadeau doen”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Komend weekend vindt met de GP van Mexico de thuisrace van Sergio Perez plaats. Uiteraard hoopt Perez om zijn thuisrace te winnen maar de overwinning cadeau krijgen wil hij absoluut niet.

“Om thuis te komen na het behalen van de constructeurstitel zorgt ervoor dat deze week opwindender dan ooit voelt,” vertelt Perez die deze week een F1-demo gaf in zijn thuisstad Guadalajara. “Alles in deze sport gebeurt zo snel, van zodra de zondag voorbij is wordt de focus meteen verlegd naar dit weekend.”

“Dit is echter al een speciale week voor mij met een Red Bull F1-demo in mijn thuisstad, het is een herinnering die ik me voor altijd zal herinneren.”

“Ik wil deze week mooie momenten blijven creëren en het is mijn doel om mijn thuisrace te winnen. Ik weet dat ik over het team en de wagen beschik om dit te doen.”

“Het is voor het volledige team een ongelooflijk seizoen en ik zal me voor de volle 100 procent geven om deze race voor de fans in Mexico te winnen.”

Als Perez zijn thuisrace wil winnen dan zal hij in eerste instantie zijn teamgenoot moeten zien te verslaan. Verstappen slaagde er dit seizoen immers al in om dertien races te winnen terwijl hijzelf slechts één race wist te winnen.

“Ik wil het niet cadeau krijgen, ik heb alles bereikt zonder iets cadeau te krijgen,” vertelde Perez tegenover ESPN.

Klik hier en scoor deals voor Kerstmis met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2023Kerst 2023