“Michael schumacher en echtgenote Corinna verhuizen naar Mallorca”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Volgens het Duitse magazine ‘Bunte’ zou de familie Schumacher plannen hebben om vanuit Zwitserland naar het Spaanse eiland Mallorca te verhuizen.

“Corinna Schumacher: je nieuwe leven in Mallorca” zo luidt de kop van het magazine ‘Bunte’. Volgens het Duitse celebritymagazine zouden Michael Schumacher en echtgenote Corinna de winters gaan doorbrengen op Mallorca. Het Spaanse eiland is niet nieuw voor de familie Schumacher, in 2017 werd immers een villa op het eiland gekocht.

Naar aanleiding van de aankoop van de villa waren er in de loop van 2018 diverse berichten dat Michael Schumacher toen al naar Mallorca zou verhuizen. Dat gebeurde toen uiteindelijk niet maar Michael Schumacher en echtgenote Corinna zouden dus wel plannen hebben om effectief gedurende de wintermaanden op Mallorca te verblijven.

Vlakbij de villa die de familie Schumacher in 2017 kocht van Real Madrid-voorzitter Florentino Pérez zou een bijkomend landgoed gekocht zijn die de familie zou willen gebruiken als ranch voor de paarden. Op het landgoed zouden naast heel wat amandelbomen ook nog enkele vervallen huizen staan. Prijskaartje was naar verluidt zo’n 2,8 miljoen euro.

De zogenaamde ‘Villa Yasmin’ die de familie Schumacher in 2017 kocht beschikt dan weer over een grote tuin met twee zwembaden, een heliplatform en een apart gastenverblijf. Daarnaast zou de villa ook over een schitterend uitzicht over de Middellandse Zee beschikken. Michael Schumacher zou per helikopter de villa al bezocht hebben.

De verhuis heeft heel wat praktische gevolgen, niet op zijn minst wat het medisch team betreft dat naar verluidt Michael Schumacher nog steeds verzorgt na zijn zwaar ski-ongeluk eind 2013 in het Franse Méribel. De woning en het landgoed van de familie Schumacher aan het meer van Genève staat te koop voor 7,6 miljoen euro.

Over de medische toestand van Michael Schumacher is tot dusver bijzonder weinig geweten, al liet goede vriend en voormalig FIA-baas Jean Todt onlangs verstaan dat hij samen met Michael Schumacher naar de F1-races kijkt(Lees: Jean Todt: “Ik mis Michael Schumacher niet, we kijken samen naar races”).

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
bol 7-daagsebol 7-daagse
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print