Michael Schumacher is erg teleurgesteld

Schumacher werd tijdens de kwalificatie opnieuw verslagen door teamgenoot Nico Rosberg. Voor de Duister begint zijn terugkeer langzaam maar zeker een wel erg pijnlijke zaak te worden.
De zevenvoudig wereldkampioen geraakte ter nauwer nood in Q3. Schumacher reed in Q2 immers slechts de tiende tijd, een tijd die amper sneller was dan die van plaats elf. Ook in Q3 kon Schumacher zich niet herpakken, wat uiteindelijk resultaaerde in een wel erg teleurstellende negende tijd.

Ook Schumacher zef was zichtbaar teleurgesteld met zijn prestatie. De Duister kloeg over zijn wagen die niet te besturen zou zijn zoals het hoort. Uiteindelijk is het verschil in vergelijking met Nico Rosberg wel erg groot: vijf plaatsen meer naar achter op de grid en zeven tienden trager.

“Ik ben duidelijk teleurgesteld met mijn kwalificatie,” aldus Schumacher. “Ik kreeg het vandaag niet voor elkaar. Op sommige stukken van het circuit was ik gewoonweg niet snel genoeg en bij het uitkomen van sommige bochten had ik problemen bij het vinden van voldoende grip. Heel het weekend heb ik hier niet echt een goede balans voor mijn wagen gevonden.”

Schumacher zelf denkt alvast dat morgen nog heel wat mogelijk is en hoopt op zijn minst punten te behalen tijdens de race.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}