Webber mist de pole maar is tevreden

Mark Webber was in zijn Red Bull erg snel onderweg tijdens de kwalificatie. De Australiër moest eigenlijk maar één iemand laten voorgaan, zijn teamgenoot.
Desondanks is Mark Webber erg tevreden met het behaalde resultaat tijdens de kwlaificatie. De Australiër kijkt alvast uit naar de race, die mogelijk ook erg incidentrijk kan verlopen.

“Ik ben tevreden met mijn ronde. Ik heb alles gegeven maar het was niet voldoende voor de pole. Uiteraard had ik graag iets meer naar voor op de grid gestaan, maar we staan waar we verdienen te staan. Sebastian heeft gewoonweg de stopwatch iets sneller doen stoppen,” zei Mark Webber na afloop van de kwalificatie.

“Het is echt een mooi resultaat om met beide wagens op de eerste rij te staan, het is het resultaat van het harde werk van het ganse team. We deden het ook al in Australië en maakten er ook veel kans op in Maleisië. Het is erg positief voor het team en een beloning naar de mecaniciens toe. Afgelopen nacht kwamen er heel wat onderdelen toe met het vliegtuig, wat niet eenvoudig was omwille van de vulkaanuitbasting.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}