“Michael Schumacher verhuist naar Mallorca”

Michael Schumacher zou eerstdaags van Zwitserland naar Mallorca verhuizen. De locale autoriteiten bereiden naar eigen zeggen de komst van Schumacher uitgebreid voor.


Mallorca, het grootste eiland van de Spaanse eilandengroep Balearen, is vooral bekend voor de vele toeristen die er de zon komen opzoeken. Daarbij zitten ook heel wat Britten en Duitsers, al ziet het er naar uit dat ze weldra een wel erg bekende Duitser gaan verwelkomen.

Niemand minder dan Michael Schumacher zou immers op het punt staan om te verhuizen van Zwitserland naar Mallorca, zo bericht althans het Zwitserse weekblad L’Illustré.

Volgens L’Illustré zou Schumacher zo’n vijf jaar na zijn Ski-ongeluk in het Franse Méribel verhuizen naar Andratx, één van de meest exclusieve gebieden op het eiland Mallorca. Corinna Schumacher zou voor zo’n 30 miljoen euro de villa van Florentino Perez, de voorzitter van Real Madrid, gekocht hebben.

“Ik kan officieel bevestigen dat Michael Schumacher zich in onze gemeente komt vestigen. We stellen alles in het werk om hem te ontvangen”, aldus Katia Rouarch, de burgemeester van Andratx.

Het is niet duidelijk of Michael Schumacher definitief verhuist naar Mallorca. Wel zou Corinna Schumacher nog steeds hopen dat haar echtgenoot volledig herstelt. Het klimaat van Mallorca zou daarbij een hulp moeten zijn. Tot op vandaag is het echter niet duidelijk in welke toestand Michael Schumacher zich bevindt.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Koop nu jouw F1-merchandise met een mooie korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen