“Michael Schumacher verhuist niet naar Mallorca, dit is een groot misverstand”

Sabine Kehm, de woordvoerster en manager van Michael Schumacher, heeft officieel ontkend dat de zevenvoudig F1-kampioen van Zwitserland naar Mallorca zal verhuizen.


Kehm spreekt zo berichtgeving in het Zwitserse ‘L’lllustré’ tegen. Dat berichtte immers dat Michael Schumacher en echtgenote Corinna een villa ter waarde van 30 miljoen euro hadden gekocht. De familie Schumacher zou in de loop van de komende dagen vervolgens vanuit Zwitserland naar Mallorca verhuizen.

“De familie Schumacher heeft geen plannen om te verhuizen naar Mallorca,” ontkende Sabine Kehm tegenover het nieuwsagentschap ‘AFP’.

Het Zwitserse ‘L’lllustré’ berichtte nochtans dat de burgemeester van Andratx het nieuws van de verhuis had bevestigd. De Spaanse autoriteiten in Andratx laten nu echter weten dat de berichtgeving over een verhuis naar Mallorca berust op een groot misverstand, vooral ingegeven door een taalkwestie.

“We willen benadrukken dat de woorden die toegeschreven worden aan burgemeester Katia Rouarc niet juist zijn,” luidt het in een mededeling.

“Ze zijn waarschijnlijk veroorzaakt door een misvatting of het mis begrijpen van wat gezegd werd, mogelijk door een taalprobleem.”

“In een recent interview met het Zwitserse magazine ‘L’lllustré’ werd de reeds gekende informatie bevestigd dat de familie Schumacher een huis heeft gekocht in ‘Port d’Andratx’.”

“Ze heeft echter niet gezegd dat er mogelijk een verhuis van Michael Schumacher of zijn familie naar Andratx zat aan te komen. Eigenlijk zijn daar geen aanwijzingen of info over. Ze heeft niet gezegd dat we ons aan het voorbereiden waren om Schumacher te verwelkomen en dat de locale autoriteiten van zijn komst verwittigd werden.”

“Het enige dat Rouarch tegenover de journalisten heeft verklaard is dat ‘indien zijn familie beslist om naar hier te verhuizen, dat we dan voorbereid zullen zijn op hun eventuele komst. Ze zouden echter zoals iedere andere bewoner van Andratx behandeld worden.”

“Deze woorden betekenen echter niet dat Michael Schumacher en zijn familie naar hier verhuizen, en nog minder dat onze burgemeester of het stadhuis hierover iets zouden weten.”

Het ziet er dus naar uit dat Michael Schumacher gewoon in Zwitserland zal blijven waar hij naar verluidt door een vijftienkoppig medisch team verzorgd wordt. Het kostenplaatje daarvan wordt geraamd op zo’n 130 000 euro per week.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022