“Michael stabiel, maar nog steeds kritiek”

Gisteren verklaarde ex-coureur Philippe Streiff tegen de pers bij het ziekenhuis in Grenoble dat Michael Schumacher buiten levensgevaar was. Sabine Kehm heeft dit intussen met klem ontkend.
image
Streiff zou het verhaal hebben gekregen van Gérard Saillant, neurochirurg en persoonlijke vriend van Schumacher. “Ik ben geen dokter, ik vertel enkel wat ik gehoord heb van Gérard Saillant. Hij vertelde me dat de toestand van Michael nog steeds serieus is, maar dat zijn leven niet langer in gevaar zou zijn.”

Vandaag heeft Schumacher’s manager Sabine Kehm dit bericht echter volledig afgekraakt. “Michael’s toestand is stabiel, maar wel nog steeds kritiek. Hiermee willen we nogmaals duidelijk stellen dat alle informatie, die niet afkomstig is van de artsen of zijn management, aanzien moet worden als pure speculatie. Het enige wat de familie interesseert is zijn gezondheid.” aldus Kehm.

De manager van de zevenvoudig wereldkampioen benadrukte ook meteen dat de helmcamera van Schumacher aan de lokale autoriteiten werd afgegeven door de familie zelf.

“De familie heeft de camera op eigen initiatief aan de autoriteiten overgedragen. Het gerucht dat de familie hier niet mee zou ingestemd hebben is volledig fout.” aldus Kehm.

Deze voormiddag liet de familie van Schumacher weten dat ze de steun die ze krijgen van fans over de hele wereld enorm appreciëren. “Het medeleven van de Ferrari-fans buiten het ziekenhuis raakt ons enorm. We zijn hen hiervoor zeer dankbaar. Ook de mooie en hartverwarmende wensen die we krijgen voor Michael’s snelle herstel maakt ons gelukkig.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}