Mick Schumacher: “Ik zou graag in de Ferrari F1-bolide tonen wat ik kan”

Haas F1 team
Haas F1 team

Mick Schumacher is naast Haas F1-piloot ook reserverijder bij Ferrari. Schumacher zou naar eigen zeggen maar al te graag in de Ferrari F1-bolide stappen om te tonen waartoe hij in staat is.

De voorbije dagen was er veel te doen rond de Haas F1-bolide die na een belangrijke update nog meer op de F1-bolide van Ferrari zou lijken. Volgens Mick Schumacher verschillen de wagens wel degelijk.

Schumacher zelf is ook verbonden aan Ferrari en zijn toekomst staat na een wisselvallig seizoen tot dusver, alsook de ontwikkelingen op de rijdersmarkt de voorbije dagen ter discussie. Naar Ferrari overstappen zit er op korte termijn niet meteen in, maar invallen mocht er iets gebeuren met één van beide rijders behoort wel tot de mogelijkheden.

“Ja, dat ben ik,” antwoordt Schumacher wanneer hem door ‘RaceFans’ wordt gevraagd of hij zich klaar voelt om eventueel in te vallen voor Sainz of Leclerc. “Onze wagens zijn niet hetzelfde maar wel gelijkaardig.”

“Ik ben sinds 2019 eigenlijk verder gegroeid onder de vleugels van Ferrari. Ik heb het gevoel dat ik de volledige procedure onder de knie heb dus ik zou maar al te graag invallen en tonen wat ik kan.”

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
WonenWonen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print