Mick Schumacher komt in actie met Mercedes F1-bolide van zijn vader

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

Volgende maand zal Mick Schumacher tijdens het Goodwood Festival of Speed met de Mercedes W02 F1-bolide van zijn vader in actie komen.

Michael Schumacher reed in 2011 met de Mercedes W02, het was het tweede seizoen sinds hij zijn F1-comeback bij Mercedes maakte. Twaalf jaar later kruipt zijn zoon Mick Schumacher achter het stuur van de Mercedes W02 voor een demo tijdens het Goodwood Festival of Speed. Voor Mick Schumacher wordt het zijn eerste demo met een oudere Mercedes F1-bolide.

“Het zal een erg spectaculaire rit worden in de wagen waarmee mijn vader in 2011 reed, de W02, ook al wordt het slechts een korte rit,” vertelde een erg enthousiaste Mick Schumacher die voor de eerste keer zal deelnemen aan het Goodwood Festival of Speed. “Gewoon al het ervaren van deze generatie wagens zal geweldig zijn!”

“Weten dat hij in deze wagen heeft geracet maakt het extra speciaal, er zullen veel emoties aan te pas komen.”

“Ik heb al het geluk gekend om met één van zij Benetton-wagens en enkele van zijn Ferrari’s te rijden maar dit wordt de eerste keer met een Mercedes waarmee hij reed. Ik ben er zeker van dat ik een grote glimlach op mijn gezicht zal krijgen.”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print