Mick Schumacher optimistisch: “Haas zal dit seizoen voor Q2 kunnen vechten”

Haas F1 team
Haas F1 team

“Ik zie geen redenen waarom we teleurgesteld zouden moeten zijn,” aldus Schumacher over het verschil met Q2 tijdens de kwalificatie in Bahrein.

“Ik denk dat we het redelijk goed gedaan hebben. We hadden één zuiver rondje, dat is ook wat we wensten. We slaagden erin. te doen wat we zelf in gedachten hadden.”

“Uiteraard hadden we een achterstand maar ik ben 95 procent tevreden met mijn rondje. Er zijn uiteraard heel wat dingen die we kunnen verbeteren en ik zal daar ook hard aan werken.”

Schumacher benadrukte vervolgens dat het voor hem vooral belangrijk was om ervaring op te doen. Schumacher wil geleidelijk aan steeds meer vooruitgang boeken, zowel wat hemzelf als het team betreft.

Daar waar sommigen het Haas F1 team als het traagste team op de grid beschouwen, zeker gezien het feit dat de wagen ook amper ontwikkeld zal worden, is Schumacher positief voor de rest van het seizoen.

“Ik ben positief,” vertelde Schumacher. “We zullen aan onszelf werken. Ik zal aan mezelf werken. Ik zie de motivatie in het team en ik zie dan ook geen enkele reden waarom we niet optimistisch zouden zijn voor de rest van het seizoen. We zullen volgens mij ergens tijdens het seizoen in Q2 geraken.”

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022