Mick Schumacher treedt in voetsporen van vader Michael en kiest voor Ferrari

Mick Schumacher vervoegt de Ferrari Driver Academy, dat heeft de Italiaanse renstal vandaag officieel bevestigd. Eerder deze week waren er al geruchten dat de zoon van Michael Schumacher voor Ferrari had gekozen.


Er is een einde gekomen aan de tweestrijd tussen Mercedes en Ferrari om de gunst van Mick Schumacher. De nog steeds maar 19-jarige zoon van Michael Schumacher koos er immers voor om de Ferrari Driver Academy te vervoegen.

In het talentenprogramma voor jonge rijders van Ferrari zal Mick de kans krijgen om bijkomende ervaring op te doen en ongetwijfeld zal hij ook met een Ferrari F1-bolide mogen testen. Mick Schumacher zelf is alvast erg enthousiast over zijn samenwerking met Ferrari.

“Ik ben in de wolken dat ik deel zal uitmaken van de Ferrari Driver Academy en van de Ferrari-familie,” zei Mick Schumacher in een reactie op de aankondiging. “Ik zal er alles aan doen om mijn droom te verwezenlijken, in de F1 racen.”

“Ferrari heeft een belangrijke plaats in mijn hart en in die van mijn familie. Ik ben dan ook heel blij dat ik deze stap kan zetten.”


a:0:{}
Hoofditem op frontpagina
a:1:{s:9:”file_name”;s:31:”mickschumacher_cap_headline.jpg”;}
Mick Schumacher vervoegt de Ferrari Driver Academy, dat heeft de Italiaanse renstal vandaag officieel bevestigd.

Profiteer nu van grote kortingen op Bol.com !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Wonen campagne 2022Wonen campagne 2022

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print