“Mick Schumacher werkt enorm hard, hij wil zijn vader trots maken”

Haas F1 team
Haas F1 team

Volgens Guenther Steiner, teambaas bij het Haas F1 team, heeft Mick Schumacher zijn zitje in de Formule 1 niet enkel en alleen aan zijn achternaam te danken. Volgens Steiner is Schumacher een harde werker en is hij in de Formule 1 om zijn ultieme doel te verwezenlijken: F1-kampioen worden.

“Hij werkt enorm hard en is ook enorm gefocust,” aldus Steiner tegenover ‘Auto Motor und Sport’. “Het is leuk om te zien dat hij echt vooruitgang wil boeken.”

Schumacher wordt soms verweten dat hij zijn racezitje grotendeels aan zijn achternaam te danken heeft maar daar wil Guenther Steiner niet van weten. Met zijn titels in de F3 en F2 heeft Mick naar eigen zeggen bewezen over welke capaciteiten en talent hij beschikt.

“Mick is dit niet gewoon aan het doen omdat zijn vader een zevenvoudig F1-kampioen is. Hij wil zelf wereldkampioen worden en werkt daar enorm hard voor,” aldus Steiner.

“Hij gebruikt niet gewoon zijn naam om hier te zijn, hij wil dat zijn vader trots op hem is.”

“Hij is een welopgevoede jonge gast die er van houdt om zijn job te doen. Hij geniet er echt van, wat belangrijk is wanneer je zoveel aan de sport geeft.”

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022