Mike Krack: “Fernando Alonso zal vooruitgang Aston Martin F1 team versnellen”

Alpine F1 team
Alpine F1 team

Volgens teambaas Mike Krack zal het Aston Martin F1 team met de komst van Fernando Alonso volgend jaar sneller haar doelstellingen bereiken.

Na de aankondiging van het afscheid van Sebastian Vettel volgde al snel de aankondiging dat Fernando Alonso zijn vervanger wordt. Vettel is nog niet weg of Alonso wordt al bewierookt door Aston Martin-teambaas Mike Krack. Volgens Krack zal de komst van Alonso er immers voor zorgen dat de vooruitgang van Aston Martin sneller zal verlopen.

“Ik heb de opwinding bij het engineering team en in gans het team gezien toen ze vernamen dat ze de kans kregen om met Fernando Alonso samen te gaan werken,” aldus Mike Krack.

“We weten dat bijna iedereen van Fernando zijn persoon en ervaring kan leren. We hebben er vertrouwen in dat hij iedereen zal inspireren om beter te presteren en dat zal er alleen maar voor zorgen dat die positieve energie alles en iedereen aansteekt.”

Volgens Krack zal Alonso er met zijn persoonlijkheid en al zijn ervaring voor zorgen dat het Aston Martin F1 team nog sneller vooruitgang zal boeken.

“We bevinden ons op een reis richting het creëren van een winnend team, het is duidelijk dat Fernando onze vooruitgang zal versnellen en ons performance zal brengen waarop we trots zullen kunnen zijn,” aldus de Aston Martin-teambaas.

“We zijn erg blij dat Fernando en Lance volgend jaar ons rijdersduo vormen, een combinatie van ervaring en jeugd zal enorm sterk zijn en beide rijders kijken er naar uit om samen te werken.”

“We kijken er allemaal naar uit dat onze toekomstige projecten zullen profiteren van de kennis en ervaring die Fernando met zich meebrengt.”

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
WonenWonen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print