Model dat door Nikita Mazepin betast werd haalt uit: “Respecteer vrouwen en hun lichaam”

Het model dat in een video door Haas F1-piloot Nikita Mazepin betast werd heeft op Instagram uitgehaald en vraagt meer respect voor vrouwen en hun lichaam.


Begin december moest F1-piloot Nikita Mazepin door het stof nadat op zijn Instagram-account een video werd geplaatst waarin hij een vrouw betaste bij haar borst. Er volgde een storm van kritiek waarna de video werd verwijderd en er een opmerkelijke verklaring kwam van de vrouw die betast.

Die vrouw bleek het Russische model Andrea D’Ival. Ze nam Nikita Mazepin in bescherming door te verklaren dat zij de video op Mazepin zijn account had geplaatst. Volgens haar speelden ze een onschuldig spelletje en is Mazepin oprecht een goed iemand.

Amper een dikke twee weken later lijkt de vriendschap tussen haar en Mazepin echter al serieus bekoeld. Op haar Instagram-account klinkt nu immers een andere toon.

“Een vrouwenlichaam is geen lustobject voor de mannen waarbij ze bepaalde ‘gedachten’ krijgen … en bepaalde handelingen doen,” plaatste Andrea D’Ival op haar Instagram-account.

“Stop ermee tegen meisjes en vrouwen te zeggen hoe ze zich moeten kleden. Mannen moeten leren om vrouwen te respecteren.”

Opmerkelijke uitspraken van een model dat onderstaande foto’s op Instagram plaatst.


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Profiteer vandaag van uitzonderlijke aanbiedingen bij Bol.com!!!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022