Monza excuseert zich voor ‘ongemakken’ tijdens GP van Italië

Ferrari
Ferrari

Ruim 336 000 fans zakten verspreid over de drie dagen af naar het Autodromo Nazionale Monza voor de GP van Italië maar dat ging gepaard met verschillende problemen en ongemakken. Het circuit van Monza excuseert zich daarvoor bij de aanwezige toeschouwers.

Aan de verschillende ingangen van het circuit ontstonden er zeer lange rijen en eenmaal de toeschouwers binnen waren werd hun geduld nogmaals op de proef gesteld wanneer ze iets wensten te kopen bij de diverse drank- en eetgelegenheden. Het systeem om drank en eten te betalen draaide in de soep waardoor ook daar erg lange wachtrijen ontstonden.

Een bijkomend probleem was dat er op bepaalde stukken van het circuit er zoveel toeschouwers aanwezig waren dat er amper iets van de F1-bolides te zien was. Het circuit van Monza richtte zich via de sociale media tot de fans om zich te excuseren.

“Autodromo Nazionale Monza wil haar spijt betuigen voor de ongemakken waarmee veel fans tijdens de GP van Italië geconfronteerd werden,” zo luidt het in een statement.

“De infrastructuur en de mensen deden hun uiterste best om een evenement te organiseren waarbij alle voorgaande bezoekersrecords sneuvelden.”

“Voor Autodromo Nazionale Monza is de belevenis van de fans een prioriteit. Daarom zullen we, samen met onze partners, een doorgedreven analyse doen om de oorsprong van enkele kritieke problemen te identificeren en vervolgens gepaste maatregelen te ondernemen zodat dit in de toekomst niet meer opnieuw gebeurt.”

Koop nu jouw F1-merchandise met een mooie korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen