Mosley wil internetgebruikers meer F1 bieden

Het is Max Mosley ondertussen opgevallen dat het internet dagelijks vol staat met artikels over de F1 en dat wil volgens de FIA CEO zeggen dat de sport ook daar moet uitbreiden. Op dit ogenblik is er wel de official site van de FIA en de Formule 1 en men kan op deze siteÂ’s telkens het belangrijkste nieuws oppikken. Mosley wil graag een stapje verder zetten en zou de kijkers een betere positie willen geven tijdens een race maar voor de zoveelste keer is Ecclestone het daar niet mee eens.

“Bernie is niet zo gek van het internet maar hij kan niet ontkennen dat de sport ook daar vele lezers en kijkers weet te lokken. We zouden de mensen veel kunnen bieden via het internet en op die manier ook de sport zelf aantrekkelijker maken. Dankzij het internet kunnen we de kijkers in het midden van de actie plaatsen”, zo vertelde Max Mosley.

Wie weet kunnen we dus in de toekomst zelf ons beeld bepalen tijdens een GP. Het zou voor vele kijkers alvast erg leuk zijn om zelf van de ene pitbox naar de andere over te kunnen schakelen of om gewoon de favoriete rijder te volgen in plaats van de leider of een uitvaller.

Klik hier en scoor Sinterklaas-deals met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sint 2023Sint 2023