Neem deel aan het GP van Azerbeidzjan-spel: minimaal 400 euro aan prijzen

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

De wereldtitelstrijd tussen Charles Leclerc en Max Verstappen gaat dit weekend verder in de straten van Baku. De Grand Prix van Azerbeidzjan is de laatste jaren een garantie voor spektakel. Met krappe bochten waar elk foutje wordt afgestraft en een lang recht stuk voor de nodige inhaalacties. Een jaar geleden was Verstappen comfortabel op weg naar de zege, tot een klapband roet in het eten gooide. Kan de Nederlander dit weekend revanche nemen?

Klik hier om direct naar het Azerbaijan Grand Prix Spel te gaan. (Min. 500 euro aan prijzen) 

Klik hier om direct naar Azerbaijan Grand Prix Spel (RtAD) te gaan. (15.000 euro aan prijzen) 1e prijs 4.000 euro! 

Waarom mee doen aan een Formule 1 Spel?

  • Het kost maar 5 euro en je krijgt er uren lang aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de race zorgen jouw coureurs voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
  • Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen (1e prijs is minimaal 90 euro)! Er zijn minimaal 20 prijzen te winnen in het algemeen klassement!
  • Met de Azerbaijan Grand Prix Spel (RtAD) doe je al mee voor € 5 per team en maak je kans op zo’n felbegeerd ticket dat zomaar € 4.000 kan opleveren. Er zijn 3 tickets te winnen!

Klik hier om je meteen te registreren!

If you like sports, you will love Zweeler!

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023