Neem deel aan het GP van de USA-spel: 1ste prijs 4000 euro

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Nog zes Grand Prix’ resteren dit Formule 1-seizoen met de eerste drie aan de andere kant van de Atlantische Oceaan. De ’triple-header’ Austin, Mexico en Brazilië is dit jaar in ere hersteld. Van dat rijtje is het Circuit of The Americas waarschijnlijk het meest voordelig voor Mercedes. Lewis Hamilton zal dit weekend dus de aanval willen openen op leider Max Verstappen. Het verschil tussen de concurrenten is slechts 6 punten en kan met één overwinning weggepoetst worden.

Klik hier om direct naar het GP USA Spel te gaan. (Min. 500 euro aan prijzen) 

Klik hier om direct naar het GP USA (RtAD) te gaan. (15.000 euro aan prijzen) 1e prijs 4.000 euro! 

Waarom meedoen aan een Formule 1 Spel?

  • Het kost maar 5 euro en je krijgt er uren lang aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de race zorgen jouw coureurs voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
  • Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen (1e prijs is minimaal 90 euro)! Er zijn minimaal 20 prijzen te winnen in het algemeen klassement!
  • Met de GP USA (RtAD) doe je al mee voor € 10 per team en maak je kans op zo’n felbegeerd ticket dat zomaar € 4.000 kan opleveren. Er zijn 10 tickets te winnen!

Klik hier om je meteen te registreren!

If you like sports, you will love Zweeler!

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner