Neem deel aan het GP van Mexico-spel – 1ste prijs van 4 000 euro!

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Op veel circuits is het tegenwoordig bijna een must om pole position te halen, maar dat geldt niet voor de Grand Prix van Mexico. Vooraan starten is misschien zelfs een nadeel. Het rechte stuk naar de krappe eerste bocht is ontzettend lang en ideaal om vanuit de slipstream toe te slaan. In de afgelopen jaren zagen we drie wagens naast elkaar en kwam niet iedereen ongeschonden uit de strijd. Kortom, we mogen flink wat actie verwachten..

Klik hier om direct naar het Grand Prix van Mexico Spel te gaan. (Min. 500 euro aan prijzen) 

Klik hier om direct naar het Grand Prix van Mexico (RtAD) te gaan. (15.000 euro aan prijzen) 1e prijs 4.000 euro! 

Waarom mee doen aan een Formule 1 Spel?

  • Het kost maar 5 euro en je krijgt er uren lang aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de race zorgen jouw coureurs voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
  • Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen (1e prijs is minimaal 90 euro)! Er zijn minimaal 20 prijzen te winnen in het algemeen klassement!
  • Met de GP van Mexico (RtAD) doe je al mee voor € 5 per team en maak je kans op zo’n felbegeerd ticket dat zomaar € 4.000 kan opleveren. Er zijn 5 tickets te winnen!

Klik hier om je meteen te registreren!

If you like sports, you will love Zweeler!

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2022Kerst 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Kerst 2022Kerst 2022