Neem deel aan het WK voetbal-spel: 15 000 euro aan prijzen!

Zweeler
Zweeler

Op zondag 20 november start in Qatar het grootste sportevenement ter wereld: het WK Voetbal. 32 landen gaan met elkaar de strijd aan en op 18 december wordt uiteindelijk de finale gespeeld. Het belooft een zeer spannend WK te worden met een hoop landen die aan elkaar gewaagd zijn. Op papier behoren Brazilië, Frankrijk, Engeland, Argentinië, Spanje en Duitsland tot de favorieten, maar ook Nederland en België zijn serieuze outsiders.

Het volgen van het WK Voetbal wordt nog een stuk leuker met een eigen Fantasy-team. Bij het World Cup Football (Budget) Spel van Zweeler kies je acht teams binnen het budget en voorspel je de wereldkampioen. Vervolgens kun je het hele toernooi achterover leunen. Heb jij na de finale de meeste punten? Dan win je €5,000!!

Klik hier om direct naar het WK Voetbal Spel te gaan

Waarom meedoen aan het Fantasy Voetbal?

  • Je krijgt 70 miljoen euro budget om 8 landen te kiezen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten gaan halen in het World Cup Football (Budget) Spel.
  • Het kost maar 10 euro en je krijgt er urenlang aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens het seizoen zorgen jouw teams voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
  • Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen! (1e prijs is 5.000 Euro). Er zijn 183 prijzen te winnen in het algemeen klassement!

Klik hier om je meteen te registreren!