Netflix bevestigt vijfde en zesde seizoen van populaire F1-serie ‘Drive to Survive’

Netflix - Drive To Survive
Netflix - Drive To Survive

In de aanloop naar het raceweekend in Miami hebben de Formule 1 en Netflix officieel bevestigd dat er een vijfde en zesde seizoen van de zeer populaire serie ‘Drive to Survive’ komen.

In 2019 verscheen ‘Drive to Survive’ voor het eerst op Netflix. De serie brengt het verhaal van hoe een F1-seizoen verloopt maar op zo’n manier dat het zowel voor doorwinterde F1-fans alsook de gemiddelde Netflix-kijker interessant is. Het is daarbij vooral ook smullen van de verhalen naast de baan en in de F1-paddock.

Opvallend is dat de samenwerking van de F1 met Netflix er in belangrijke mate mee voor gezorgd heeft dat de Formule 1 eindelijk is doorgebroken in Amerika. Het Amerikaanse publiek en vooral ook vrouwen lijken de Formule 1 eindelijk te ontdekken. Mede onder impuls van ‘Drive to Survive’ staan er daardoor met Texas en Miami nu twee Amerikaanse races op de F1-kalender en daar komt Las Vegas volgend jaar ook nog eens bij.

Het vierde seizoen van ‘Drive to Survive’ bereikte het grootste publiek tot nu toe en geraakte in maar liefst 56 landen in de wekelijkse top-10 van populairste series en films.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print