Nico Hulkenberg lacht met zichzelf op Instagram na aankondiging van F1-comeback

Instagram - Nico Hulkenberg
Instagram - Nico Hulkenberg

Na de aankondiging van zijn comeback in de Formule 1 heeft Nico Hulkenberg op hilarische wijze uitgehaald op Instagram. Het is uiteraard ook Hulkenberg niet ontgaan dat de fans de voorbije jaren zogenaamde memes maakten over zijn ‘invalbeurten’.

Volgend jaar zien we Nico Hulkenberg opnieuw een volledig seizoen op de F1-startgrid staan maar eigenlijk is de Duitser nooit echt weggeweest uit de Formule 1. Hulkenberg viel de voorbije jaren meermaals in voor rijders die plots niet konden racen, meestal door een besmetting met het coronavirus.

In 2020 mocht Hulkenberg tijdens de GP van Groot-Brittannië invallen voor Sergio Perez die getroffen was door een coronabesmetting, waarna hij enkele weken later tijdens het seizoen ook in Duitsland mocht invallen voor Lance Stroll. U raadt het al, opnieuw omwille van een besmetting met het coronavirus.

2021 was een rustig jaar voor Hulkenberg die geen enkele keer moest invallen maar begin dit seizoen was het opnieuw prijs. Hulkenberg mocht tijdens de eerste twee races van dit seizoen invallen voor Sebastian Vettel en dit opnieuw door een positieve coronatest.

Na de aankondiging van zijn ‘definitieve’ comeback in de Formule 1 lacht Nico Hulkenberg zelf met de verschillende rollen die hem de voorbije jaren toebedeeld werden. Klik op onderstaande ‘Instagram-post’ van Hulkenberg om hem te bekijken.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print