Nico Hulkenberg werkt aan een F1-comeback

Mogen we in 2021 Nico Hulkenberg terug op de startgrid van de F1 begroeten? Afgelopen weekend liet de Duitser alvast verstaan dat hij bezig is met een eventuele comeback.


Afgelopen weekend was Nico Hulkenberg aan het werk als analist voor de Duitse commerciële tv-zender RTL en daar liet hij weten bezig te zijn met een comeback naar de Formule 1.

“Ik ben er mee bezig, misschien zijn er nog wat mogelijkheden,” aldus de tweeëndertigjarige Duitser.

Hij liet verstaan dat als hij nu de races noodgedwongen van op de bank moet volgen dat hij merkt dat hij er nog zin in heeft en hij staat niet alleen in die analyse.

In een gesprek van RTL-journalist Kai Ebel met Max Verstappen ging het op een bepaald moment ook over Hulkenberg en daar liet de Red Bull-rijder het volgende optekenen.

“Hij heeft nog altijd een plaats op de grid. Er zijn veel andere rijders die trager zijn en hij is een super kerel.”

Hulkenberg zelf beseft wel dat een comeback niet vanzelfsprekend zal zijn want er zijn niet veel opties meer. Zelfs viervoudig wereldkampioen Sebastian Vettel moet nog op zoek naar een zitje voor volgend jaar.

Als Vettel of Hulkenberg er niet in slagen om een zitje te versieren voor 2021 zal er voor de eerste keer sinds 1981 geen Duitser meer te bewonderen zijn in de Formule 1.

Geschreven door Tom Schots
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner