Nico Rosberg: “Hamilton en ik starten vanaf nul”

Met nog minder dan een week te gaan tot de eerste oefensessie is Nico Rosberg van mening dat hij en teamgenoot Hamilton op gelijk niveau vertrekken.

Nico Rosberg greep vorig jaar voor het tweede seizoen op rij naast de wereldtitel. Teamgenoot Lewis Hamilton liet ondanks het behalen van de wereldtitel echter wel uitschijnen dat de wagen tijdens de tweede helft van vorig seizoen meer in het voordeel van teamgenoot Nico Rosberg werd ontwikkeld.

Rosberg wist daadwerkelijk tijdens de laatste races van het seizoen te zegevieren, terwijl Hamilton steeds meer gepikeerd geraakte doordat hij telkens zijn meerdere moest erkennen in Rosberg. Toch is die laatste er van overtuigd dat de voordelen die er voor hen beide op bepaalde momenten waren door de nieuwe wagen volledig opnieuw zijn weggevaagd.

“Het is een serieuze stap dat we met de nieuwe wagen zetten,” aldus Rosberg. “De banden zijn ook enigszins anders, alles zelfs, waardoor we allemaal opnieuw van nul beginnen”

“Uiteraard heb ik goede herinneringen aan eind vorig jaar. De wintertests waren ook goed. Het is uiteraard beter om een goed gevoel te hebben wanneer je richting de eerste race gaat. Ik heb een goed gevoel, maar iedereen start vanaf nul,” besluit Rosberg.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel de nieuwe F1-game F1 2021 via deze link en steun F1journaal.be

Steun F1journaal.be en koop via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print