Niki Lauda: “Er verandert niets na terugkopen van luchtvaartmaatschappij”

Niki Lauda zijn rol binnen het Mercedes F1 team zal niet wijzigen nu hij ‘zijn’ luchtvaartmaatschappij ‘Niki’ heeft teruggekocht.

De drievoudig wereldkampioen Formule 1 richtte in 2003 ‘Niki’ op maar deed de luchtvaartmaatschappij nadien van de hand. In 2011 werd ‘Niki’ overgenomen door Air Berlin maar die maatschappij kwam de voorbije jaren in de problemen.

‘Air Berlin’ ging failliet en Niki Lauda maakte daarvan handig gebruik om net als enkele andere geïnteresseerden een bod te doen op ‘Niki’. Uiteindelijk was het ook Niki Lauda die zijn geesteskind opnieuw in handen kreeg.

Lauda laat in een reactie echter weten dat hij even veel als het voorbije seizoen bij Mercedes F1 team te zien zal zijn, ook al zal er veel tijd en energie in ‘Niki’ moeten gestoken worden om de luchtvaartmaatschappij opnieuw op het juiste pad te krijgen.

“Waarom zou er iets veranderen?” reageerde Lauda. “Ik zal mijn rol binnen Mercedes AMG net als voordien vervullen. Ik zal iedere GP bijwonen en even vaak in Brackley terug te vinden zijn als noodzakelijk.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}
Foto: Wikimedia

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023