Nyck de Vries: “Mijn leven is niet veranderd na Formule E-titel”

Mercedes Formule E team
Mercedes Formule E team

De Nederlander Nyck De Vries kroonde zich vorig jaar tot Formule E-kampioen en reed zich zo in de geschiedenisboeken. Zelf nuanceert hij echter alles en blijft hij met beide voeten op de grond staan.

Uiteraard was de Vries dolblij toen hij zich tot Formule E-kampioen kroonde. Niet alleen hijzelf maar ook het Mercedes Formule E-team kroonde zich tot kampioen. Een dubbele reden dus om te vieren, maar is zijn leven na de wereldtitel veranderd?

“Ik vind het vooral belangrijk dat ik dit heb mogen presteren en meegemaakt heb. Verder verandert er niets”, aldus de Vries, die benadrukt dat hij trots is op zijn prestatie maar dat zijn leven er niet door veranderd is.

“Iedereen is uiteindelijk hetzelfde. Het gaat om wat je dagelijks doet, waar je naartoe werkt en waarmee je bezig bent. Dat is uiteindelijk wat telt.”

Komend seizoen rijdt Nyck de Vries gewoon opnieuw in de Formule E, ook al werd hij even gelinkt aan een mogelijke overstap naar de Formule 1. Die komt er voorlopig dus niet en samen met onze landgenoot Stoffel Vandoorne zal hij de eer van Mercedes opnieuw verdedigen in de Formule E.

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
WonenWonen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print