“Ongelooflijk dat het Haas F1 team met beide wagens in Q3 geraakte”

Na een lang seizoen vol teleurstellende resultaten was er in Brazilië eindelijk een lichtpuntje bij het Haas F1 team. Voor het eerst sinds lang geraakten Romain Grosjean en Kevin Magnussen in Q3.


Het Amerikaanse Haas F1 team staat momenteel negende in het kampioenschap en telt negen punten achterstand op Alfa Romeo. Met nog twee races te gaan is een plaatsje opschuiven voor Haas dus best nog mogelijk.

Niet verwonderlijk dat na afloop van de kwalificatie er alleen maar lachende gezichten bij het Haas F1 team waren. Grosjean en Magnussen kwalificeerden zich als achtste en tiende en mogen door de gridpenalty voor Leclerc allebei een plaats naar voor op de startgrid.

“Het was geweldig van het team,” zei Grosjean gisteren na afloop. “Beide wagens in Q3 hebben is echt ongelooflijk.”

“Morgen wordt misschien een andere dag maar dat maakt niet uit, het draait om het plezier dat we vandaag beleven. Ik ben blij voor het team, ze hebben het geweldig gedaan.”

Ook Kevin Magnussen kijkt er naar uit om tijdens de race alles op alles te zetten en punten te behalen.

“Het is goed om beide wagens opnieuw in Q3 te hebben,” zei Magnussen. “Het ziet er naar uit da we iets hebben om dit weekend voor te strijden, wat echt goed is.”


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Profiteer vandaag van uitzonderlijke aanbiedingen bij Bol.com!!!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022