Op vakantie voor een F1 race!

Pexels
Pexels

De Formule 1 is tegenwoordig één van de populairste sporten om naar te kijken in Nederland. Sinds Max Verstappen zo hoog scoort, wordt de F1 veel gekeken. Op het moment dat je dit niet alleen op tv wilt kijken, is er natuurlijk niets zo leuk als zo’n race in het echt te bezoeken. Er zijn verschillende mogelijkheden als je het hebt over op vakantie gaan voor een F1 race. Daarom gaan we in dit artikel kijken hoe je dit het beste aan kunt gaan pakken. 

Kies een circuit uit

Voordat je op vakantie voor een F1 race kunt gaan, is het belangrijk om te weten naar welk circuit je graag toe wilt gaan. Er zijn verschillende mogelijkheden als je het over circuits voor de F1 hebt. Soms is het ook mogelijk om naar een bepaald land te gaan om meerdere circuits te bezoeken. In sommige gevallen worden de circuits ook geopend voor de mensen die zin hebben om op het circuit te rijden. Dit wordt echter niet voor of na de race gedaan. Daarom kan het soms leuk zijn om eerder te komen of langer te blijven bij het circuit. 

Naar Spanje voor de F1

Eén van de locaties die enorm populair is als het gaat om een F1 race is Spanje. Spanje is van zichzelf een prachtig land om op vakantie te gaan. Dit heeft ermee te maken dat hier veel te doen is, een prachtige cultuur te vinden is en het eten heerlijk is. Echter is er ook een mooi F1 circuit in Spanje te vinden. Dit is het Barcelona circuit. Als je hier naartoe wilt gaan, is het mogelijk om in Barcelona te gaan verblijven. 

Vanuit hier kun je ook kiezen voor een Spanje auto huren. Hierdoor is het namelijk mogelijk om te kiezen voor een prettige auto om mee te kunnen rijden als je naar het circuit toe wilt gaan. Echter is het wel belangrijk om niet zomaar met deze auto te gaan racen. Als er schade aan zo’n auto komt, krijg je namelijk met veel kosten te maken. 

Naar Monaco voor de F1

Als je iets meer geld hebt, is Monaco één van de beste locaties om naartoe te gaan voor de F1. Dit heeft ermee te maken dat Monaco een dure locatie is met een prachtig circuit. Het F1 circuit gaat door het hele land heen. Het is namelijk een erg klein land waar veel rijke mensen te vinden zijn. Als je op zoek bent naar dure auto’s en jachten, is het ideaal om naar Monaco toe te gaan. 

Tijdens de F1 races is het enorm druk in Monaco. Wel is het de moeite waard om hier een bezoekje te brengen. Hierdoor is het namelijk mogelijk om het meeste uit je vakantie naar Monaco te halen. Je kunt er ook voor kiezen om een dagje naar de F1 race in Monaco te gaan. Monaco is namelijk makkelijk vanuit Zuid-Spanje of Italië te bereiken als je hierheen wilt gaan. 

Profiteer tijdens CYBER WEEKEND van unieke aanbiedingen: OP=OP!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Black Friday 2022Black Friday 2022