Pastor Maldonado vreest dat iemand zijn wagen saboteert

Pastor Maldonado is op zijn hoede na het kwalificatieresultaat van vandaag. De Venezolaan vreest immers dat iemand zijn wagen saboteert …
image
Een hoogst opmerkelijke uitspraak die er komt aan het einde van een week waarin Williams bevestigde dat de Venezolaan volgend seizoen niet meer voor het team zal rijden.

Pastor Maldonado kwalificeerde zich vandaag als achttiende voor de GP van de USA. De Venezolaan werd dus reeds in Q1 uitgeschakeld, terwijl teamgenoot Valtteri Bottas doorstootte tot Q3 en daarin een negende tijd kon neerzetten. Het was overduidelijk dat Bottas vandaag een betere prestatie wist neer te zetten dan Maldonado, maar die laatste vermoedt dat er sabotage in het spel is …

“Ik heb nooit 100 procent uit mijn banden kunnen halen. Er speelt iemand op mijn wagen met de bandendruk en de temperaturen. Vraag het maar eens aan de man die aan mijn wagen werkt,” haalt Maldonado uit. De Venezolaan vermoedt immers dat ze hem opzettelijk in een minder goed daglicht willen zetten tegenover teamgenoot Valtteri Bottas.

“Het is duidelijk,” zei een gebeten Maldonado. Maar toen ze hem vroegen wat er zo duidelijk was luidde het antwoord als volgt: “Ik weet het niet.”

Waar is de tijd dat Maldonado vorig seizoen op handen werd gedragen door zijn team omdat hij de GP van Spanje op zijn naam wist te zetten. Straks gaat de Venezolaan nog zeggen dat ze toen bij Williams met opzet hun eigen pitbox in brand hebben gestoken om zo zijn feestje te verknallen. De verdachtmakingen van de Venezolaan gaan immers wel erg ver, of is de frustratie zo groot omdat hij zijn zitje bij Williams verliest?
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}