Pierre Gasly: “Ik ga nachtmerries hebben over Daniel Ricciardo zijn achtervleugel”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Tijdens de GP van Italië zat Pierre Gasly ronden lang vast achter Daniel Ricciardo. Gasly grapte dat hij nachtmerries zal krijgen van de achtervleugel van Ricciardo zijn McLaren F1-bolide.

Daniel Ricciardo reed tijdens de beginfase van de race op de vierde plaats en achter hem ontstond een zogenaamde ‘DRS-trein’. Gasly geraakte maar niet voorbij Ricicardo en in ronde 19 probeerde hij een undercut. De pitstop verliep echter niet vlot waardoor Ricciardo na zijn pitstop opnieuw voor Gasly op de baan kwam.

Uiteindelijk moest Gasly tevreden zijn met de achtste plaats, dit terwijl Lewis Hamilton en Lando Norris langer konden doorgaan en wel Ricciardo wisten te passeren. Frustratie dus bij Pierre Gasly, die er achteraf wel om kon lachen.

“Ik ben uiteindelijk erg blij met de achtste plaats, met Q3 op zaterdag en het feit dat we een goede start maakten en dat we tijdens het meeste van de race konden strijden met McLaren,” aldus Gasly.

“Ik ga echter niet liegen, ik denk dat ik nachtmerries zal hebben over Daniel Ricicardo zijn achtervleugel want ik heb enorm veel tijd achter hem gereden en daarop zitten kijken.”

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
WonenWonen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print