Pierre Gasly is verbaasd: “We begrijpen niet waarom we zo snel zijn”

Alpha Tauri F1 team
Alpha Tauri F1 team

Pierre Gasly kijkt enorm hard uit naar zijn thuisrace op het circuit van Paul Ricard. Tegelijkertijd is Gasly ook verbaasd door de snelheid waarover AlphaTauri in Azerbeidzjan beschikte.

“De volgende race is mijn thuisrace en voor mijn fans en landgenoten wil ik dan uiteraard goed presteren. Het zal zeker en vast speciaal zijn om als racewinnaar daar nu te rijden,” vertelde Gasly tegenover de media in Baku.

Gasly eindigde de race in Azerbeidzjan enigszins verrassend op de derde plaats en dus op het podium. Ook Yuki Tsunoda kende een sterke prestatie en finishte als zevende. Voor AlphaTauri komt de erg goede performance in Azerbeidzjan als een verrassing en bij de renstal weten ze niet echt goed waardoor dit komt.

“We moeten analyseren en zien te begrijpen waarom het zo goed loopt. Wanneer het zo goed verloopt als dit raceweekend, waarin we heel het weekend een zeer, zeer sterke performance hadden, moeten we zien te begrijpen waardoor dat komt. We hebben momenteel immers geen antwoord daarop.”

“Uiteraard zijn verrassingen zoals deze meer dan welkom gedurende het seizoen, maar ik denk dat we echt moeten zien te begrijpen waardoor dit komt,” besloot Gasly.

Profiteer nu van grote kortingen op Bol.com !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Wonen campagne 2022Wonen campagne 2022

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print