“Piquet heeft steun nodig in plaats van kritiek”

Nelinsho Piquet staat de laatste weken serieus onder druk. De Braziliaan zijn prestaties zijn ondermaats en Piquet Jr. mag zich dan ook zorgen beginnen maken voor zijn zitje.
Nelson Piquet Jr. moest via de pers vernemen dat hij beter zal moeten presteren om zijn zitje bij Renault te kunnen behouden. Piquet rijdt voortdurend in de schaduw van Fernando Alonso en dat zorgde voor negatieve reacties bij teambaas Flavio Briatore. Eerder al wisten we jullie te vertellen dat Briatore een deadline voor Piquet had gesteld van drie races. Indien Piquet tegen dan niet beter weet te presteren dan zou de kans bestaan dat hij dit seizoen nog vervangen wordt.

Ondertussen wist de vader van Piquet Jr al te reageren op het bericht van Briatore. Hij is immers van mening dat zijn zoon meer steun nodig heeft van het team en dat hij eerlijk moet behandeld worden. Piquet zou meermaals te zwaar geladen zijn met als gevolg dat hij geen goede startplaats kon behalen.

“Ik heb ondertussen al aan Flavio laten weten dat mijn zoon steun kan gebruiken. Volgens mij zal hij vanaf dan ook beter presteren dan voorheen. Als men over de radio zegt dat je niet goed aan het rijden bent dan verlies je een deel van je vertrouwen. Het is ook dikwijls zo dat hij te zwaar getankt wordt alvorens aan de kwalificatie te beginnen en dan kan je niet vooraan eindigen want je zit met overgewicht. In Barcelona zal hij nog beter doen dan in Bahrein want hij is er nu al klaar voor. Hij weet dat hij het in zich heeft”, reageerde Nelson Piquet Snr.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023