Voorwaardelijke straf voor Mclaren

De FIA World Motor Sport Council (WMSC) heeft het Mclaren team een voorwaardelijke straf opgelegd voor het misleiden van de stewards na de Grote Prijs van Australië
De voorwaardelijke bestraffing is een schorsing voor drie wedstrijden. Het voorwaardelijke karakter wil zeggen dat de bestraffing slechts zal worden uitgevoerd wanneer er meer feiten worden gevonden tegen Mclaren of wanneer het team nogmaals in de fout gaan in de volgende twaalf maanden.

De WMSC gaf volgende uitleg voor haar beslissing.

“Na de open en eerlijke verklaring van Mclaren teembaas Martin Whitmarsh voor de World Motor Sport Council (WMSC) en de cultuursverandering binnen het team, besliste de WMSC om het opleggen van de bestraffing op te schorten. Die bestraffing bestaat uit een schorsing voor drie wedstrijden. De bestraffing zal enkel worden uitgevoerd wanneer er meer feiten in deze zaak aan het licht zouden komen of wanneer het team in de volgende twaalf maanden opnieuw handelt tegen het reglement.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}
De FIA World Motor Sport Council heeft Mclaren een voorwaardelijke bestraffing opgelegd voor het misleiden van de stewards na de Grote Prijs van Australië.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023