Piquet Jr. vreest voor zijn zitje bij Renault

Nelson Piquet Jr, zijn naam alleen al zorgde voor grootse verwachtingen, maar die kwamen er bij aanvang van het seizoen alvast niet. Het jonge Braziliaanse talent stelde volgens vaak teleur, maar daar kwam de voorbije races verandering in.

Piquet Jr. behaalde in Hockenheim de tweede plaats, weliswaar door een zeer uitgekiende en perfecte strategie. De laatste races vlot het dan ook een stuk beter voor de Braziliaan, maar toch vreest hij voor zijn zitje bij Renault.

Normaal gesproken had Renault om deze maand een optie te lichten in het contract met Piquet Jr. Renault en de Braziliaan kwamen echter samen tot het gemeenschappelijk besluit om de beslissing daaromtrent uit te stellen tot in september.

Veel hangt ook af van wat de beslissing van Fernando Alonso is. De tweevoudig wereldkampioen zal pas gedurende de herfst beslissen of hij al dan niet bij Renault blijft. Tegelijkertijd zijn er ook nog Romain Grosjean en Lucas di grassi die op het zitje van Piquet Jr. azen. Het is dan ook afwachten of de jonge Braziliaan zijn zitje bij Renault kan behouden.

Bestel als eerste jouw exemplaar van de nieuwe F1-game F1 22 !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer