Porsche claimt opmerkelijk handelsmerk voor deelname aan de Formule 1

Porsche Motorsport
Porsche Motorsport

Er zijn steeds meer aanwijzingen dat Porsche verder timmert aan haar weg naar de Formule 1. Het heeft daarvoor ook een opmerkelijk handelsmerk gedeponeerd.

Al jarenlang zijn er geruchten dat Volkswagen aan een instap in de Formule 1 werkt en de voorbije maanden werd duidelijk dat dochtermerken Porsche en Audi deze rol op zich zullen nemen.

Porsche zou gaan samenwerken met Red Bull terwijl er aanwijzingen zijn dat Audi Sauber zou willen overnemen, dat momenteel door het leven gaat als het Alfa Romeo F1 team. Al wekenlang is het wachten op een officiële bekendmaking dat Porsche vanaf 2026 met Red Bull Racing gaat samenwerken.

Ondertussen zijn er steeds meer aanwijzingen dat Porsche daadwerkelijk haar terugkeer naar de Formule 1 aan het voorbereiden is. Zo zou Porsche een belang nemen van 50 procent in Red Bull Racing. Gisteren raakte dan weer bekend dat Porsche een opvallend handelsmerk in Duitsland heeft geregistreerd.

Porsche heeft in Duitsland immers ‘F1nally’ geclaimd. Porsche zou deze naam zo kunnen gaan gebruiken voor onder andere merchandising.

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
bol 7-daagsebol 7-daagse
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print