Productie nieuwe F1-film met Brad Pitt stilgelegd

F1 - Twitter
F1 - Twitter

De productie en filmopnamen voor de nieuwe F1-film met Brad Pitt is voor onbepaalde tijd stilgelegd. Het voorbije raceweekend in Silverstone werden er nog opnames gedaan tijdens de GP van Groot-Brittannië.

In Silverstone werd er voor heel wat uren aan filmmateriaal opgenomen, daarbij was er in de F1-paddock, de pitlane en op de startgrid zelfs een elfde team genaamd ‘APX GP’ te zien. Voorafgaand aan het raceweekend werd gezegd dat een ‘F1-bolide’ van APX GP mogelijk de formatieronde zou rijden maar dat gebeurde uiteindelijk toch niet.

Na de opnames in Silverstone is de productie van de F1-film met Brad Pitt echter stilgelegd en dit omwille van de grote staking in Hollywood. Daar heeft de acteursvakbond SAG-AFTRA zich aangesloten bij de staking van de tekstschrijvers die al maandenlang bezig is. Steeds meer grote filmprojecten, waaronder nu dus ook de F1-film met Brad Pitt, komen daardoor stil te liggen.

De nieuwe F1-film zal waarschijnlijk pas in 2025 verschijnen maar mocht de productie gedurende lange tijd stilliggen dan loopt de release van de film mogelijk ook vertraging op.

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner