Raikkonen gelooft nog in de titel

Velen schrijven hem al af maar Ferrari rijder Kimi Raikkonen is er nog steeds van overtuigd dat hij kampioen kan worden dit seizoen.

Na een goede seizoenstart in Melbourne, met meteen een overwinning, ging Raikkonen even op de sukkel maar in Frankrijk stond hij terug op het hoogste schavotje van het podium. Hij kreeg hier voor veel lof van de Italiaanse pers. Desondanks staat de Fin nog steeds op 22 punten van WK-leider Lewis Hamilton.

"We proberen zo snel mogelijk te gaan en zoveel mogelijk punten te scoren. Soms maak je fouten, soms ga je tot het uiterste, maar ik lig er niet van wakker. We hebben niet veel te verliezen."

"Er zijn nog een pak races te gaan en we hebben maar één slechte prestatie van de anderen nodig om alles volledig om te keren. Dus we blijven pushen en proberen om goede resultaten te halen, zoals in de vorige race, en we zien wel waar we uitkomen."

Over de Grote Prijs van Groot-Brittannië die dit weekend doorgaat had Raikkonen het volgende te zeggen.

"We hadden een goed weekend vorige week maar hier kan het weer anders zijn. We begrijpen de basis van de wagen nu goed en we zouden redelijk wat vertrouwen moeten hebben voor dit weekend. Volgens mij gaat het beter en beter."