Red Bull F1-team krijgt haatreacties na opmerkelijke tweet over beslissing F1-titelstrijd in 2021

Red Bull Racing
Red Bull Racing

Een jaar geleden behaalde Max Verstappen in Abu Dhabi zijn allereerste wereldtitel in de Formule 1. Bij Red Bull blikten ze graag op een speciale manier terug naar dat moment maar dat leverde op de sociale media heel wat haatreacties op.

Red Bull plaatste voorafgaand aan het raceweekend in Abu Dhabi een foto van een foto online. Ja, u leest het goed. Het is een trend die al langer in de Formule 1, maar ook daarbuiten, plaatsvindt. Je keert terug op een plaats, houdt een foto van diezelfde plaats voor je, en neemt er een nieuwe foto van.

In de Formule 1 zien we het bijna ieder raceweekend bij verschillende F1-teams maar de foto van Red Bull zorgde voor heel wat reacties op de sociale media.

Red Bull besloot immers een foto te nemen van het moment waarop Max Verstappen vorig jaar Lewis Hamilton inhaalde in de hairpin van het Yas Marina circuit en zich zo voor het eerst tot wereldkampioen kroonde. Gezien de commotie die er nog steeds heerst over de discutabele ontknoping eind vorig jaar misschien niet de verstandigste zet.

Het leverde immers heel wat haatreacties op. Daags voordien kwam Red Bull nog met een statement dat haatdragende reacties veroordeelt maar dat viel blijkbaar in dovemansoren …

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print