Red Bull gaat Max Verstappen tijdens ‘Dutch GP’ in een ‘bubbel’ proberen houden

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Volgens Red Bull-teambaas Christian Horner mag Max Verstappen genieten van zijn thuisrace maar mag hij niet te veel afgeleid worden door alle gebeurtenissen op en rondom het circuit. Bij Red Bull gaan ze dan ook proberen om Verstappen in een ‘bubbel’ te houden.

Vorig jaar keerde de Formule 1 voor het eerst sinds lang terug naar Zandvoort voor een F1-race. De ‘Dutch GP’ zorgde voor een nieuwe maatstaf op het vlak van entertainment en sfeer maar tegelijkertijd was er ook de erg intense titelstrijd tussen Verstappen en Hamilton.

Er heerste een erg speciale sfeer en uiteraard was er ook heel wat afleiding voor Max Verstappen, iets dat ze bij Red Bull dit jaar absoluut willen proberen vermijden. Er mag dan ook niet achterover geleund worden en te veel gerelaxt worden.

“Ik denk dat je de druk hoog moet houden want van zodra je dat niet meer doet begin je fouten te maken,” aldus Christian Horner tegenover ‘Motorsport.com’.

“We zullen Zandvoort dan ook met dezelfde discipline benaderen als dat we al de andere races dit jaar al benaderd hebben. Er zullen in vergelijking met een standaard GP geen extra activiteiten gepland worden.”

“Uiteraard zal er bijzonder veel afleiding zijn rondom het circuit maar we zullen proberen om hem in een bubbel te houden, uiteraard binnen het team en we proberen de verwachtingen te managen.”

Koop nu jouw F1-merchandise met een mooie korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen