Red Bull: “Geen haast om ‘nieuwe’ teamgenoot Max Verstappen te bepalen”

Red Bull Racing
Red Bull Racing

Volgens Dr. Helmut Marko heeft Red Bull geen haast om de teamgenoot van Max Verstappen voor volgend jaar te bepalen. Ten vroegste tegen de zomerpauze zal er gekeken worden wie daarvoor in aanmerking komt.

Sergio Perez is nog maar enkele races de nieuwe teamgenoot van Max Verstappen maar Red Bull voerde de voorbije weken duidelijk de druk op de Mexicaan op. Onlangs nog kreeg Perez te horen dat zijn kwalificatie een heel stuk beter moet.

“We zullen er ten vroegste tijdens de zomer over nadenken en het bekijken,” vertelde Marko tegenover het Duitse ‘Formule1.de’.

“Er zijn veel rijders die in ons geïnteresseerd zijn. Ik denk niet dat er een rijder met een ander team onderhandelingen zal beginnen zonder dat hij heeft geprobeerd om met ons tot een akkoord te komen.”

Aan gegadigden dus geen gebrek bij Red Bull en dat zorgt er uiteraard voor dat ze geen haast hebben en dat de druk op Sergio Perez alleen maar toeneemt.

“We focussen ons momenteel volledig op het wereldkampioenschap, we maken ons momenteel nog niet druk over wie volgend jaar de teamgenoot van Max Verstappen zal zijn,” aldus Marko.

“Het zal zeker en vast een competitieve rijder zijn, maar er is nog heel wat tijd om dat te bepalen.”

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Select juli 2021Select juli 2021