Red Bull wekt de Prime Minister

Het moet wat surrealistisch hebben geleken voor de gemiddelde Londense pendelaar: een F1-wagen die een pitstop maakt, net voor Big Ben. Mogelijk heeft de net verkozen eerste minister van Engeland, David Cameron, daar zijn ochtenddutje door moeten laten.
Was er enkele dagen geleden nog ophef omdat Ferrari tijdens een filmevenement 200km reed, en zogezegd ‘getest’ had. Nu valt daar iets over te zeggen, maar iets echt illegaal deden ze ook niet. Men zou dezelfde commentaar op Red Bull kunnen hebben: waren ze nu pitstops aan het oefenen, of was dit echt een event?

Nu, waar Ferrari niet echt het imago heeft om lekker rock-n-roll te zijn, is dat bij Red Bull wel het geval. En wees nu eerlijk: een pitstop ga je écht niet oefenen op Parliament Square in hartje Londen.
Webber leek in ieder geval geen last meer te hebben van zijn achterwaartse salto’s en hield het deze keer wat dichter bij de grond. Kovalainen ging hij afgelopen zondag dan wel niet voorbij, een Londense taxi zorgde ondanks het enorme snelheidsverschil geen enkel probleem!

Dankzij Red Bull kunnen we jullie hier de video tonen!

image
a:1:{s:9:”file_name”;s:31:”101946429KR020_Red_Bull_F1_.jpg”;}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}