Ricciardo is de lachende derde op het podium

En dat kan je zowel letterlijk als figuurlijk opvatten …
image
Daniel Ricciardo mocht als derde aan de GP van Monaco beginnen maar de start van de Australiër was niet goed. Ricciardo verloor meteen enkele plaatsen maar het is het resultaat aan de finish dat telt en dat was veel beter voor Ricciardo. We kregen dan ook opnieuw een lachende Daniel Ricciardo te zien, een lachende derde …

“Het is erg mooi om hier in Monaco op het podium te staan,” zei Ricciardo na afloop van de race. “De start is niet goed want ik viel terug naar de vijfde plaats. Dat was echt frustrerend.”

Dankzij de problemen bij Sebastian Vettel kon Ricciardo een plaatsje opschuiven en doordat Kimi Raikkonen werd aangereden kon de Australiër nog een bijkomende plaats winnen.

“We zagen dat Sebastian een probleem had, waarna ik reeds vierde was,” aldus Ricciardo. “Vervolgens had Kimi Raikkonen tijdens een safety car-fase een kapotte band, waardoor we de derde plaats erfden. En dat allemaal na die slechte start.”

“Op het einde werd het zelfs erg spannend. Ik geloof dat Lewis een probleem had, maar wij wensten simpelweg druk uit te voeren. Ik denk echter dat de derde plaats het hoogst haalbare was,” besloot Ricciardo.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}