Rich Energy komt volgende week met ‘groot nieuws’ over de F1

Keert het veelbesproken Rich Energy terug naar de Formule 1? Een bericht op twitter voedt alvast de speculaties over een terugeer.
En die speculaties over een mogelijke terugkeer worden gevoed door Rich Energy zelf want zij plaatsten onderstaan bericht op hun account:


Rich Energy werd in 2019 hoofdsponsor bij het Amerikaanse Haas F1 team. De Haas F1-bolide kreeg een zwart gouden livery maar tijdens het seizoen kwam het tot een ‘vechtscheiding’ tussen beide partijen omdat Rich Energy haar financiële verplichtingen niet nakwam.

Er ontstond niet alleen ruzie tussen Rich Energy en het Haas F1 team, ook binnen Rich Energy zelf kwam het tot een hoogoplopende ruzie en dan vooral vanwege de aandeelhouders. Toch gold ook hier de regel: ‘Er bestaat niet zoiets als slechte publiciteit’. Rich Energy kreeg enorm veel publiciteit en naamsbekendheid.

Anderhalf jaar later lijkt Rich Energy nu te suggereren dat er mogelijk een nieuwe samenwerking met een partner in de F1 komt. In het verleden waren er al meermaals speculaties dat Rich Energy een overeenkomst met Williams had, die geruchten duiken ook nu opnieuw op.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Profiteer vandaag van uitzonderlijke aanbiedingen bij Bol.com!!!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022