Richard Branson en Virgin tonen interesse in HondaF1

Een drietal dagen geleden berichtte F1journaal over het feit dat er zich een nieuwe kandidaat had aangeboden om het F1-team van Honda over te nemen. We schreven toen ook dat het waarschijnlijk om Richard Branson zou gaan, maar dat niets officieel was en dat de kandidaat zich nog niet publiek kenbaar wou maken.

Na dagenlange speculatie blijkt nu dat het inderdaad om Richard Branson en Virgin gaat. Bernie Ecclestone liet immers openlijk blijken dat de Brit interesse toont om het F1-team over te nemen. Ecclestone zou naar eigen zeggen contact hebben opgenomen met Branson om een eventuele deal te bespoedigen.

“Ik heb met de mensen van Richard Branson gesproken en hij zou het maar al te graag doen. Ik hou er alvast van, het zou dan ook super zijn. We werken er dan ook aan om het mogelijk te maken,” aldus Bernie Ecclestone.

Ecclestone hoopt alvast dat Richard Branson de daad bij het woord voegt en het F1-team van Honda daadwerkelijk overneemt. Alle andere mogelijke kandidaten zouden immers hebben afgehaakt. De uiteindelijk keuze ligt trouwens bij Honda want de Japanse autoconstructeur kan er ook nog steeds voor opteren om de renstal gewoon te ontmantelen.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023