"Ron Dennis ontgoochelde ons het voorbije seizoen"

Dat denkt de F1journaal-bezoeker alvast over Ron Dennis. Op de vraag wat het meest ontgoochelend was het voorbije seizoen, antwoordde maar liefst 35,1 procent van de bezoekers dat dit Ron Dennis was. 

Ron Dennis stelde op velerlei vlakken teleur. Ondermeer zijn houding tussen diens beide piloten Alonso en Hamilton, zijn uitlatingen in de spionagezaak en het beroep tegen de beslissing van de stewards in Brazilië, konden op weinig begrip rekenen. 

Op de tweede plaats in de zogenaamde top der teleurstellingen kwam de beruchte spionagezaak met 26,7 procent van de stemmen. De spionagezaak hield de formule 1 maandenlang in zijn greep. De zaak wierp een onmiskenbare schaduw over een verder erg spektakelvol en spannend seizoen.

De beslissingen van de FIA vervolledigden de top drie. 16,9 procent van de bezoekers was van mening dat de FIA-beslissingen de grootste teleurstellingen waren van 2007.

Verder waren er nog de teams van Honda (9,8 procent) en Renault (5,3 procent). Christijan Albers kreeg ondermeer omwille van zijn erg teleurstellende prestaties en vervroegd opstappen dit seizoen ook 6,2 procent van de stemmen.

De nieuwe poll gaat over de beste rookie van het seizoen 2007. Afwachten of Lewis Hamilton een monsterscore behaald, of dat andere nieuwelingen zoals Nakajima en Vettel ook met een groot deel van de stemmen gaan lopen.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print