Rosberg: “Schrijf me nog niet af, ik kan Lewis verslaan”

Nico Rosberg is vastberaden om teamgenoot Lewis Hamilton te verslaan in de strijd om de titel.

Nadat Rosberg de eerste vier races van het seizoen had gewonnen, en hij zijn voorsprong in het kampioenschap aandikte tot 43 punten, slaagde Hamilton erin om de Duitser bij te benen en zelfs voorbij te steken.

Na zijn overwinning in Duitsland staat Hamilton zelfs 19 punten voor op Rosberg. De Duitser hoopte tijdens zijn thuisrace op de Hockenheimring terug te kunnen slaan maar beet dus andermaal in het zand.

Nico Rosberg zet zijn zinnen nu op de tweede seizoenshelft. Voor Rosberg zal het nu belangrijk zijn om tijdens de races in België en Italië de kloof met Hamilton opnieuw te verkleinen, dit om in de running voor de titel te blijven.

Rosberg zelf klinkt alvast vastberaden, al beseft hij ook dat hij het opneemt tegen een enorm sterke rijder, die bovendien ook nog eens zijn teamgenoot is.

“Lewis is niet alleen sterk tijdens de voorbije race, Lewis is altijd enorm sterk,” vindt Rosberg. “Er zal altijd een gevecht met hem zijn.”

“Ik ben enorm teleurgesteld want ik beschikte op vrijdag reeds over een goede racepace voor zondag en ook mijn kwalificatie was bijzonder goed. Ik was dan ook erg optimistisch. Het is dan ook erg teleurstellend dat alles fout liep,” blikt Rosberg nogmaals terug op zijn thuisrace.

Rosberg kende de voorbije races overduidelijk een mindere periode maar dat zal hem er volgens hemzelf niet van weerhouden om sterk terug te komen.

“Ik heb zelf al voldoende bewezen dat ik na moeilijke periodes op mijn sterkst ben,” besluit een vastberaden Nico Rosberg.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}