“Schrijf Mercedes GP nog niet af”

Mercedes GP kende een dramatisch begin van het F1-seizoen, maar dat betekent nog niet dat we de renstal moeten afschrijven …
Volgens Michael Schumacher is het veel te vroeg om hem en Nico Rosberg af te schrijven voor het seizoen 2011. En daarin moeten we de Duitser waarschijnlijk gelijk geven. Het is niet omdat Mercedes GP nul punten behaalde tijdens de openingsrace dat dit ook betekent dat Mercedes GP een gans seizoen slecht zal presteren.

Schumacher is van mening dat het ganse team wil terugvechten in Maleisië. Iedereen in het team wil het slechte resultaat uit Melbourne zo snel mogelijk vergeten door een uitstekend resultaat neer te zetten in Sepang.

“Er mag geen twijfel over bestaan dat we een beter resultaat willen neerzetten, de openingsrace was een grote teleurstelling voor ons,” aldus de zevenvoudig wereldkampioen.

“We zien dit zeker en vast als een uitdaging en het is zeker te vroeg om ons af te schrijven. Iedereen binnen het team blijft positief en wil er voluit voor gaan. Ik verwacht dan ook een beter weekend, een weekend waarop we kunnen verder bouwen.”

Afwachten of het Duitse duo in Maleisië de verwachtingen kan inlossen …
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print